Calator prin Romania

Despre mine

Cine sunt eu?

Cum as putea sa incep chiar nu stiu… Poate ca sunt atat de indragostit de Romania incat m-am decis sa impartasesc si cu voi acest lucru.

Calator pe drumuri nestiute si stiute, calator prin paduri de fag si pe creste de munte, calator prin sate si traditii, calator prin locuri pline de istorie, calator prin vise. Ador sa stau noaptea sub un clar de luna, sa simt cum trupul se odihneste dupa o zi de batut potecile, sa aud murmurul unui parau in linistea paduri, sa simt miros de iarba verde, sa privesc intr-o zi de vara dimineata cum pe ulita satului oamenii merg catre biserica din deal imbracati in acele straie ale stramosilor nostri.

M-am indragostit la prima vedere de stanca Fagarasului, am plans si am ras urcand la infinit. Imi place sa ma pierd pe micile stradute ale cetatii Sighisoara.


Expozitie

Compus din 42 de lucrari de fotografie artistica realizate în diverse localitati ale tarii, vernisajul „Calator prin România”a fost catalogat de specialisti drept ” o expozitie pitoreasca, asa cum sunt locurile pe care autorul le-a vazut prin obiectivul aparatului de fotografiat”.

Afis-expozitie


Parteneri

Mjpassion Hartafotografilor Comunitatefoto